Püf Noktalarıyla Lezzetli Waffle Kurabiyesi
Bu tarifle, çıtır çıtır, ağızda dağılan enfes waffle kurabiyeler hazırlayacaksınız. Unutulmaz bir lezzet deneyimi için, malzemelerin oda sıcaklığında olması önemlidir. Tereyağı ve yumurtanın oda sıcaklığında olması, hamurun daha iyi kıvam almasını sağlar. Ayrıca, unu azar azar ekleyerek, hamurun kıvamını kontrol etmenizde fayda var. Fazla un, kurabiyelerin sert olmasına neden olabilir. Pişirme süresi, fırınınızın gücüne göre değişiklik gösterebilir; bu nedenle, kurabiyelerin altının hafifçe kızarıp üstünün de kuruduğundan emin olun. Sıcak servis edildiğinde daha lezzetli olan bu kurabiyeleri, ister çay saatlerinizde, ister misafirlerinize ikram etmek için hazırlayabilirsiniz. Hazırlamak oldukça kolay ve keyifli! İşte malzemeler ve yapılışı...Gerekli Malzemeler
* 100 gram tereyağı (oda sıcaklığında)* 1/2 çay bardağı sıvı yağ
* 1/2 su bardağı pudra şekeri
* 1 adet yumurta (oda sıcaklığında)
* 1 paket vanilin
* 1/2 paket kabartma tozu
* 2-3 su bardağı un (eleme işlemi yapılmalı)