Lezzetli Bir Kahvaltı: Tuzlu Pancake

Sabah kahvaltılarını daha da keyifli hale getirecek enfes bir tuzlu pancake tarifiyle karşınızdayız. Bu tarif, klasik pancake'lerin tadını farklı bir boyuta taşıyor. Hazırlaması oldukça kolay olan bu tarifle, hem pratik hem de lezzetli bir kahvaltının tadını çıkarabilirsiniz. Aileniz ve sevdikleriniz bu özel lezzete bayılacak! Malzemelerin tazeliğine dikkat ederek, pancakelerinizin daha da lezzetli olmasını sağlayabilirsiniz. Deneyin ve farkı görün!

Malzemeler: Pancake Hamuru

* 2 adet yumurta
* 1/2 su bardağı süt
* 2 yemek kaşığı yoğurt
* 2 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı
* 1 su bardağı un
* 1 çay kaşığı tuz
* 1/2 paket kabartma tozu

Malzemeler: Labne Sosu

* 1,5 yemek kaşığı labne peyniri
* 1 adet yumurta sarısı
* 1 tutam toz kırmızı biber

Malzemeler: Süslemeler

* 5 adet kokteyl domates (halka halka doğranmış)
* 8 adet yeşil zeytin (halka halka doğranmış)
* 1 tutam taze maydanoz (kıyılmış)
* 1 yemek kaşığı limon suyu
* 1 yemek kaşığı zeytinyağı

Hazırlanışı

Öncelikle, pancake hamuru için tüm malzemeleri geniş bir kapta çırpın. Pürüzsüz ve akıcı bir kıvam elde edene kadar çırpmaya devam edin. Daha sonra, küçük bir kapta labne, yumurta sarısı ve kırmızı biberi iyice karıştırarak labne sosunu hazırlayın. Domatesleri, zeytinleri ve maydanozu bir kapta limon suyu ve zeytinyağı ile karıştırarak süsleme malzemelerini hazırlayın. Kızgın tavada, küçük kepçelerle aldığınız pancake hamurunu pişirin. Pişen pancakelere labne sosunu sürün ve hazırladığınız süslemelerle süsleyerek servis edin. Afiyet olsun!