Lezzetli Bir Yemek: Etli Enginar Dolması
Biraz et ile her şey daha da güzelleşir, değil mi? Bu tarifimizde enfes enginarları lezzetli bir et dolmasıyla buluşturduk. Hem akşam yemeklerinizde hem de öğle yemeklerinizde rahatlıkla tercih edebileceğiniz, pratik ve doyurucu bir seçenek. Hazırlaması oldukça kolay olan bu enginar dolması, misafirlerinizi de etkileyeceği garantili bir lezzet. Ailenizle birlikte keyifle tüketebileceğiniz bu tarif, sofralarınıza farklı bir hava katacak. Siz de bu enfes tadı deneyerek, mutfak yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz. Malzemeleri bir araya getirdikten sonra, yapımı oldukça keyifli ve hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Unutmayın, taze malzemeler kullanmak, lezzetin sırrıdır.Gerekli Malzemeler
* 4 adet çanak enginar* 200 gram kuşbaşı dana eti* 1 adet patates (küçük boy)
* 1 adet havuç (küçük boy)
* 1 adet soğan
* 1 çay kaşığı karabiber
* 1 çay kaşığı tuz
* 1 adet limonun suyu
* 3-4 dal doğranmış dereotu
* 4 yemek kaşığı zeytinyağı