Lezzetli Bir Macar Kebap Deneyimi
Bu tarifle, et ve sebzelerin mükemmel uyumunu deneyimleyeceksiniz. Dana kuşbaşı etinin yumuşaklığı, patates, patlıcan ve biberlerin lezzetleriyle buluşuyor. Haşlanmış bezelyenin tatlılığı, tüm bu lezzetleri bir araya getiriyor. Özel beşamel sosumuz ve eriyen kaşar peyniri ise tarifin mükemmel son dokunuşunu oluşturuyor. Hazırlaması oldukça kolay olan bu tarifi, sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz enfes bir yemek için deneyebilirsiniz. Aileniz ve misafirleriniz bu muhteşem lezzete bayılacaklar. Unutmayın, malzemelerin taze olması lezzetin sırrı.Malzemeler:
Et ve Sebzeler:
* 500 gram dana kuşbaşı eti* 1 çay bardağı haşlanmış bezelye
* 3 adet patates (küp doğranmış)
* 3 adet patlıcan (küp doğranmış)
* 2 adet biber (küp doğranmış)
* 2 yemek kaşığı tereyağı
* 1 yemek kaşığı zeytinyağı
* 1 çay kaşığı karabiber
* 1 tatlı kaşığı tuz
* 5 diş sarımsak (ince kıyılmış)
* 1 adet domates (küp doğranmış)
Beşamel Sos:
* 2 yemek kaşığı tereyağı* 2 yemek kaşığı un
* 2 su bardağı süt
* 1 çay kaşığı tuz
* 1 çay kaşığı karabiber
* 1 tutam muskat cevizi rendesi