Lezzetli Bir Gnocchi Deneyimi
Bu tarifle enfes bir gnocchi yemeği hazırlayacaksınız. Mevsiminde toplanmış taze sebzelerle hazırlanan bu graten, eşsiz bir lezzet sunuyor. Patateslerin mükemmel kıvamıyla, farklı sebzelerin uyumu, ağızda dağılan bir lezzet şöleni yaşatacak. Hem yapımı kolay hem de sunumu şık olan bu yemek, özel günlerinizin ya da haftasonu akşam yemeklerinizin yıldızı olmaya aday. Aileniz ve misafirleriniz bu enfes lezzetten çok memnun kalacak. Özellikle kestane mantarının aromasıyla ıspanağın tazeliği, mükemmel bir tat dengesi oluşturuyor. Deneyin ve tadına bakın, pişman olmayacaksınız!Malzemeler ve Hazırlık
Gnocchi İçin: 1 kg patates, 1 çay kaşığı tuz, 1 su bardağı un, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı zeytinyağıSebze Karışımı İçin: 1/2 çay bardağı zeytinyağı, 400 gr kestane mantarı, 2 diş sarımsak, 2 dal taze kekik, 1 tutam tuz, 1 tutam karabiber, 250 gr ıspanak
Beyaz Sos İçin: 2 yemek kaşığı tereyağı, 2 yemek kaşığı un, 2,5 su bardağı süt, 1 tutam tuz, 1 tutam karabiber, 1 tutam muskat cevizi rendesi
Üzeri İçin: 2 su bardağı kaşar peyniri