Lezzetli Bir Perde Pilavı Deneyimi
Bu tarif, enfes lezzeti ve eşsiz dokusuyla sofralarınızın yıldızı olacak etli ve patlıcanlı perde pilavı için hazırlandı. Malzemelerin kalitesi ve doğru pişirme tekniği, bu pilavın unutulmaz bir lezzet deneyimi sunmasını sağlayacak. Hazırlık aşamaları oldukça basit ve pratik olduğu için kısa sürede sofranızı süsleyebilecek bir yemektir. Aileniz ve misafirleriniz bu eşsiz tadı çok sevecekler. Özellikle et sevenler için ideal bir tercih olan bu tarif, farklı lezzetleri bir araya getirerek damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor. Sıcak servis edildiğinde, pilavın her lokması ağızda dağılıyor ve enfes bir aroma yayıyor. Deneyip görmenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.Gerekli Malzemeler
* 6 yemek kaşığı süzme yoğurt* 1 tutam maydanoz
* 2 yemek kaşığı tereyağı
* 3 su bardağı pirinç
* 5 su bardağı su
* 1 tatlı kaşığı tuz
* 2 yemek kaşığı sıvı yağ
* 800 gram kuşbaşı et
* 1 adet soğan (küp doğranmış)
* 2 adet biber (küp doğranmış)
* 1 çay kaşığı tuz
* 1 çay kaşığı karabiber
* 1 adet domates (küp doğranmış)
* ½ su bardağı su
* 1 yemek kaşığı domates salçası
* 5 adet patlıcan (küp doğranmış)