Muhteşem Bir Lezzet: Enginarlı Et Yemeği
Hazırlanması oldukça kolay ve enfes kokusuyla tüm evi saran enginarlı et yemeği tarifiyle karşınızdayız. Bu lezzetli yemeği yapmak için ihtiyacınız olan malzemeler ve adım adım hazırlanışı aşağıda detaylı olarak açıklanmıştır. Aileniz ve misafirleriniz bu eşsiz tadı çok sevecek. Özellikle soğuk kış günlerinde sıcak bir yemek arayanlar için ideal bir seçenek. Hazırlaması keyifli, sonucu ise oldukça doyurucu ve lezzetli! Malzemeleri bir araya getirip, tarifin keyfini çıkarmaya başlayabilirsiniz. Bu enfes yemeğin tadına bakmadan geçmeyin deriz!Gerekli Malzemeler
* 500 gram kuzu kuşbaşı* 3 adet enginar (Temizlenmiş ve doğranmış)
* 1 kase bezelye (Taze veya dondurulmuş)
* 1 kase fasulye (Taze veya dondurulmuş)
* 2 adet orta boy soğan (Dilimli)
* 3-4 diş sarımsak (Ezilmiş)
* 1 tatlı kaşığı domates salçası
* 1 tatlı kaşığı acı biber salçası (İsteğe bağlı)
* 3 yemek kaşığı zeytinyağı
* 1 çay kaşığı tuz
* 1/2 çay kaşığı karabiber
* 1 çay kaşığı pul biber