Tarifin Hikayesi
Bu enfes yemek, Güney Amerika'da bir restoranın mutfağından çıkmış ve zamanla bölgenin sevilen lezzetlerinden biri olmuştur. Ortaya çıkış tarihi kesin olarak bilinmese de, yıllardır nesilden nesile aktarılarak günümüze ulaşmış, eşsiz bir lezzet şöleni sunmaktadır. Yumuşak eti, zengin sosu ve çıtır çıtır dışıyla, tüm damak zevklerine hitap eden bu tarifin, sizleri de büyüleyeceğine eminiz. Hazırlanması oldukça pratik olan bu yemeği, sevdiklerinizle birlikte keyifle tüketebilirsiniz. Ailenizle geçireceğiniz güzel bir akşam yemeği için ideal bir seçenek olabilir. Deneyin ve lezzetine siz de hayran kalın!Gerekli Malzemeler
Kızartma İçin:
* 1 dilim dana et* 1/2 su bardağı un
* 1 adet yumurta
* 1/2 su bardağı ekmek kırıntısı
* 1 tutam tuz
* 1 su bardağı sıvı yağ
Sos İçin:
* 2 dilim füme et* 4 yemek kaşığı domates püresi
* 1/2 diş sarımsak
* 1 tutam tuz
* 1 tutam karabiber
* 1 tutam kekik
* 1/2 su bardağı rendelenmiş mozzarella peyniri