Muhteşem Bir Lezzet: Kuru Kayısılı ve Zerdeçallı Pilav
Tane tane dökülen pilav severler için enfes bir tarif. Bu pilav tarifi, alışılmışın dışında lezzetiyle sofralarınızın yıldızı olmaya aday. Kuru kayısının tatlılığı ve zerdeçalın baharatlı dokunuşunun mükemmel uyumu, damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor. Hazırlaması oldukça kolay olan bu tarifi, özel günlerinizde veya hafta içi yemeklerinizde gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz. Malzemeler oldukça basit ve çoğu mutfağınızda zaten mevcuttur. Şimdi, bu eşsiz lezzeti birlikte keşfedelim!Gerekli Malzemeler
* 1 adet büyük boy kuru soğan* 2 diş sarımsak
* 1 tatlı kaşığı tuz
* 1 tatlı kaşığı karabiber
* 1 tatlı kaşığı zerdeçal* 1 tatlı kaşığı kimyon
* 4 adet kuru kayısı* 5 yemek kaşığı zeytinyağı
* 1 su bardağı pirinç* 2 su bardağı sıcak su