Lezzetli ve Renkli Bir Kebab
Baharın enerjisini sofranıza taşıyacak, göz alıcı ve enfes bir kebab tarifiyle karşınızdayız. Hazırlaması oldukça kolay olan bu tarif, hem damak zevkinize hitap edecek hem de sevdiklerinizi etkileyecektir. Kırmızı, sarı, turuncu renklerin muhteşem uyumuyla hazırlanan bu bahçıvan kebabı, sunumuyla da sofralarınızın yıldızı olmaya aday. Ailenizle birlikte keyifle hazırlayabileceğiniz bu tarifi mutlaka denemelisiniz. Tarifimizi dikkatlice inceleyerek, siz de bu eşsiz lezzeti deneyimleyebilirsiniz. Malzemeleri bir araya getirdikten sonra, pratik adımları izleyerek kısa sürede enfes bir yemek hazırlayabilirsiniz.Gerekli Malzemeler
* 25 gram tereyağı* 500 gram dana kuşbaşı et (veya tercihe göre kuzu eti)
* 3 adet orta boy domates (küp doğranmış)
* 3 adet orta boy patates (küp doğranmış)
* 1 adet orta boy havuç (küp doğranmış)
* 1 adet orta boy kuru soğan (küp doğranmış)
* 1 adet çarliston biber (küp doğranmış)
* 1 su bardağı su
* 1 çay kaşığı tuz
* 1 çay kaşığı karabiber