Çilekli Pişmeyen Tart: Malzemeler ve Hazırlık
Bu enfes çilekli pişmeyen tart tarifiyle, tatlı krizlerinizi kolayca ve hızlıca giderebilirsiniz! Hem yapımı kolay hem de tadı damağınızda uzun süre kalacak bu tarifi mutlaka denemelisiniz. İlk ısırıkta büyüleyici lezzetini keşfedecek ve bir daha vazgeçemeyeceksiniz. Tarifimizde kullanılan malzemeler oldukça sağlıklı ve lezzetli. Özellikle badem unu ve Hindistan cevizi yağı ile hafif ve besleyici bir tatlı deneyimi yaşayacaksınız. Hazırlanışı da oldukça pratik, bu yüzden acele ettiğiniz zamanlarda bile rahatlıkla yapabilirsiniz. Aileniz ve arkadaşlarınız bu lezzetli tartı çok sevecekler.Kuru Malzemeler:
* 250 mililitre badem unu* 1 çay kaşığı vanilya özü
* 10 adet medine hurması (çekirdekleri çıkarılmış)
* 1 çay kaşığı toz karanfil
* 2 yemek kaşığı Hindistan cevizi yağı
Krema ve Süsleme Malzemeleri:
* 1,5 yemek kaşığı süzme yoğurt* 1,5 yemek kaşığı labne peyniri
* 2 yemek kaşığı bal
* 1 çay kaşığı vanilya özü
* 6-7 adet taze çilek
* 1 yemek kaşığı toz fıstık